Vi utvecklar utvecklare

Det är inte alltid lätt att ta till sig ett nytt sätt att arbeta—men det går. Ofta är det dessutom väldigt lönande, och inte minst tillfredsställande.

 Kundlyftet arbetar med att förstärka och lyfta utvecklares unika kompetens. Vårt mål är att ge utvecklare färdigheter för att kunna arbeta på ett nytt och bättre sätt så att kundens röst hörs hela vägen. För dig som vill bygga upp din utvecklingskompetens från grunden och se utvecklingsarbete i nytt ljus rekommenderar vi vårt utbildningsprogram i kundinvolvering och kravhantering. Där får du tid och möjlighet till verklig förändring genom övning, experiment, reflektion och sen ännu mer övning.

 Är du en erfaren produkt- eller verksamhetsutvecklare och vill vidareutveckla dina kunskaper rekommenderar vi vårt fördjupningsprogram med samma utbildningsdesign fast mer avancerat innehåll.

Är du inte beredd att gå ett helt program men är ändå nyfiken på vad effektivt utvecklingsarbete med kundinvolvering och kravhantering egentligen handlar om? Då finns mindre omfattande alternativ, dels intensivkurser och dels insiktsseminarier.

Läs mer under respektive menyrubrik.

Vill ni veta mer om kundorienterad produkt- och verksamhetsutveckling, kundinvolvering enligt Lean och Agile, designdriven innovation eller informellt ledarskap? Då kanske ett av våra insiktsseminarier inom Kundlyftet Light kan passa. 

För företag och organisationer som vill höja utvecklarkompetensen hos nyckelpersoner men samtidigt sprida medvetenhet i en bredare skara, är våra intensivkurser inom Kundlyftet Medium ett bra alternativ.

Kundlyftet Large är ett individuellt anpassat utbildningsprogram för ökad utvecklarkompetens och riktar sig till dig som leder produkt- tjänste- eller verksamhetsutveckling.

Ladda ner produktblad (pdf)

Detta är vårt individuellt utformade program som befäster din kunskap inom produkt-, tjänste- och verksamhetsutveckling. Målet är att ge erfarna utvecklings- och innovationsledare möjlighet att vidareutveckla sina kunskaper.

Ladda ner produktblad (pdf)

Kundlyftet bistår med experthjälp för att stötta utvecklare och chefer vid behov. Det kan handla antingen om att coacha och vägleda företagets egna utvecklare eller att rycka in som extraresurs och utföra operativt utvecklingsarbete under en tid.

Go To Top